flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Увага! Важливе оголошення.

18 березня 2020, 09:53

У В А Г А !!!!!!

 Демидівський районний суд Рівненської області інформує,

що 11 березня 2020 року Уряд затвердив заходи, які необхідно вжити через загрозу епідемії коронавірусної інфекції в Україні  та для недопущення поширення COVID-19.

Карантин в Україні запроваджено з 12 березня по 3 квітня 2020 року.

З огляду на це, у Демидівському районному  суді тимчасово, на період запровадженого карантину з 12 березня до 03 квітня 2020 року, припинено особистий прийом громадян посадовими особами суду.

До суду буде здійснюватися пропуск ЛИШЕ учасників судових засідань.

Звертаємося до усіх відвідувачів суду та учасників судових процесів, утриматися від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають обов'язкової присутності учасників сторін, а також  утриматися від відвідин суду за наявності ознак будь-якого респіраторного, вірусного захворювання (слабкість, кашель, задуха, утруднення дихання, тощо).

Ознайомлення учасників судового процесу з матеріалами судової справи, за наявності такої технічної можливості, здійснюватимуться в дистанційному режимі, шляхом надсилання сканкопій матеріалів судової справи на електронну адресу, зазначену у вівповідній заяві, заяви про ознайомлення прийматимуться через дистанційні засоби зв»язку.

 

Рекомендуємо громадянам та іншим особам :

  • всі необхідні документи (позовні заяви, скарги, відзиви, пояснення, клопотання тощо) надавати суду в електронному вигляді на електронну адресу суду, через особистий кабінет в системі «Електронний суд», поштою факсом або дистанційні засоби зв»язку;
  • учасникам судових засідань подавати до суду заяви про розгляд справ у їхній відсутності за наявними в справі матеріалами;

Ми, судді та працівники Демидівського районного суду Рівненської області, і в умовах карантину працюємо для захисту ВАШИХ прав, свобод і законних інтересів!

Просимо учасників судових засідань та відвідувачів суду з розумінням віднестись до вжиття вимушених протиепідемічних заходів задля запобігання поширенню вірусу COVID-19.
Дякуємо за розуміння і будьте здоровими!

 

Адміністрація   суду